Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Betrokkenheid en elkaar aanvullen is het mooiste wat er is

TMO bestaat uit een team van medewerkers met kennis en ervaring op het gebied van personeelsmanagement, arbeidsbemiddeling en een grote werving & selectie ervaring. Iedere medewerker heeft een eigen toegevoegde waarde binnen de organisatie. Ze passen bij elkaar en vullen elkaar aan. Daarbij trainen we veel in ons vakgebied. Het interviewen van kandidaten en opdrachtgevers is ons dagelijks werk. We besteden veel aandacht aan trainingen en persoonlijke groei. Want TMO groeit naarmate wij zelf ook groeien.

De oprichters zijn Martijn Dijkshoorn, Joris Mol, Maurice Vink en Maarten van Vliet. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan met het opzetten van MeesterBaan en Teach-In Group en de afgelopen periode steeds vaker aanvragen te hebben ontvangen voor management vacatures is besloten om Top Management Onderwijs gezamenlijk op te richten. Hiermee hebben scholen nu een nieuw aanspreekpunt voor managementvacatures. In de afgelopen jaren is uit ervaring gebleken dat het voor scholen steeds moeilijker wordt om snel aan goed personeel te komen. TMO beschikt over een grote Managementpool en heeft diverse specialisten rondlopen die weten hoe een succesvolle match tot stand komt.

De oprichters zijn ondernemende persoonlijkheden die continu streven naar kwaliteit in hun werk en het leveren van een top service naar de opdrachtgever.

Hieronder meer over de oprichters:

Martijn Dijkshoorn

Martijn Dijkshoorn is binnen TMO verantwoordelijk voor de werving van de kandidaten voor de Managementpool. Martijn is een prettige persoonlijkheid die een ondernemende instelling heeft en altijd zorgt voor een gedegen uitwerking van de promotie van onze organisatie en de werving van kandidaten. Nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen in de markt weet Martijn als geen ander te herkennen en onder woorden te brengen.

T: 06 – 24 54 92 48
E: martijn@topmanagementonderwijs.nl

Joris Mol

Joris Mol is binnen TMO verantwoordelijk voor het accountmanagement. Joris vertelt u graag meer over onze vernieuwende mogelijkheden voor management recruitment in het onderwijs. Met een betrokken instelling en veel enthousiasme weet hij u inzicht te geven in onze nieuwe werkwijze en door zijn grote ervaring met recruitment in het onderwijs weet hij zich snel in te leven in uw situatie en met voorstellen te komen die aansluiten bij de door u gewenste criteria.

T: 06 – 26 02 64 77
E: Joris@topmanagementonderwijs.nl

Maurice Vink

Maurice Vink is binnen TMO verantwoordelijk voor het management van de organisatie en het aansturen van het team. Maurice heeft veel ervaring opgedaan met het aansturen van teams en kan zich snel verdiepen in uw situatie om snel de juiste recruiter en kandidaat aan u voor te kunnen stellen. Met zijn gedrevenheid en oplossingsgerichte instelling is hij voor vele scholen een prettige gesprekspartner om uw managementvacatures snel te kunnen invullen.

T: 06 – 14 64 09 73
E: maurice@topmanagementonderwijs.nl

Maarten van Vliet

Maarten van Vliet is binnen TMO verantwoordelijk voor de Marketing & Sales activiteiten. Hierbij zorgt Maarten voor de juiste vertaling van de wensen van de klant naar mooie geschikte diensten binnen TMO. Maarten is een enthousiaste en ondernemende persoonlijkheid die graag met u in gesprek gaat over de mogelijkheden van TMO en denkt graag met u mee over de uitstraling van uw organisatie richting kandidaten en met u spreekt over de verbetering van onze dienstverlening.

T: 06 – 28 46 90 23
E: maarten@topmanagementonderwijs.nl

Medewerkers

Binnen het team van TMO kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Onze recruiters staan garant voor een intake waarin uw wensen worden vastgelegd en zorgen voor de aanlevering van de kandidaten die ruimschoots voldoen aan het opgestelde profiel. Kandidaten worden door onze recruiters gedurende het gehele traject begeleidt en staan altijd open voor vragen en suggesties.