Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Missie en visie

TMO richt zich expliciet op de arbeidsbemiddeling van managers in het onderwijs. Door onze ervaring en expertise op het gebied management recruitment voor het onderwijs, zijn wij in staat snel de juiste mensen te leveren voor uw vacatures. Het matchen van de kwaliteiten van de kandidaat met de wensen van onze opdrachtgever is waar wij voor staan.

TMO heeft de volgende missie en visie opgesteld om onze doelstellingen te realiseren.

Missie

Het is onze missie om opdrachtgevers op een kwalitatieve en doelmatige wijze te helpen met het snel vinden van de juiste kandidaat om een goede ontwikkeling van de organisatie te waarborgen. Onze top kandidaten zijn wij graag van dienst met het vinden van een optimaal passende baan. U kiest voor TMO omdat wij doen wat we beloven en een volwaardige gesprekspartner zijn voor uw vragen en ambities. TMO zorgt voor de juiste match en wij willen hierbij landelijk een bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs door de inzet van top kandidaten op de juiste plek.

Visie

Het is onze visie om managementrecruitment te vernieuwen en verwachtingen te overtreffen. Dit vertaalt zich in een snelle en doelmatige werkwijze naar opdrachtgevers en kandidaten en nieuwe manieren voor het werven, selecteren en presenteren van kandidaten. Aan opdrachtgevers bieden wij de complete vrijheid in verloning. TMO staat voor vernieuwing en zal de komende jaren zich inzetten om managementrecruitment in het onderwijs blijvend te veranderen. Wij luisteren goed naar uw wensen en vertalen dit naar praktische oplossingen. Ons team is van groot belang om onze missie en visie te realiseren. Onze medewerkers staan voor betrokkenheid, ambitie en vernieuwing.