Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Kernwaarden

Wij staan voor de volgende waarden die sterk verankerd zijn in onze organisatie en zich uiten in onze dienstverlening.

Ambitie

TMO heeft een goede positie in de markt. Scholen zien ons als een professionele organisatie, waarmee het prettig samenwerken is en die gedreven werkt aan mooie resultaten. Het realiseren van doelstellingen motiveert ons. Het is onze ambitie om succesvol te zijn en denken daarom graag in uitdagingen.

Continuïteit

Met TMO heeft u altijd te maken met hoogopgeleide mensen die deskundig, professioneel en betrokken zijn. Kwaliteit staat bij ons centraal. Binnen TMO streven wij altijd naar een lange termijn relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten. We gaan voor tevreden opdrachtgevers en kandidaten die zich kunnen ontwikkelen in uitdagende opdrachten. Wij gaan nooit voor gewin op korte termijn. Dit stralen wij uit in onze werkwijze en onze service.

Open

Wij houden van openheid. Dit vertaalt zich in duidelijke afspraken bij opdrachten en in onze werkwijze. Wij staan open voor uw suggesties en nieuwe ontwikkelingen. Op deze wijze kunnen wij als professional u goed adviseren en betrokken zijn in onze dienstverlening. Kandidaten worden altijd met een volledig profiel aan u voorgesteld met de inzet van nieuwe media. Wij staan voor eerlijkheid en openheid. We vertellen u graag wat we wel en ook wat we niet kunnen.

Klantfocus

Onze medewerkers staan altijd voor u klaar. Met een betrokken en vriendelijke benadering zorgen we samen voor mooie resultaten. Wij vragen dan ook vaak om uw feedback en geven wij u ook andersom op een constructieve wijze advies.

Verantwoordelijkheid

Wij nemen graag onze verantwoordelijkheid. We organiseren ons werk snel en u kunt ons altijd aanspreken over uw verwachtingen. Wij maken graag duidelijke afspraken en komen deze na. We staan voor verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid.

Waardering

Binnen onze organisatie zijn we druk bezig met alles te plannen en te organiseren. Hierbij vinden we het altijd belangrijk om elkaar te complimenteren. Het tonen van erkenning is belangrijk om te laten zien dat inspanningen worden gewaardeerd.

No-cure-no-pay

U betaalt alleen als we ons werk goed doen en wij u ook daadwerkelijk hebben kunnen helpen. Wij gaan hierbij uit van onze eigen kracht en werken niet met moeilijke voorwaarden. We houden van snel en doortastend werken. Dit levert de gewenste resultaten op.

Betrokken

Onze medewerkers zijn betrokken in het uitvoeren van de werkzaamheden en tonen veel interesse in opdrachtgevers en kandidaten. We spreken de taal van het onderwijs en kunnen ons snel inleven in uw situatie. Onze dienstverlening krijgt pas echt inhoud als we betrokken zijn en worden bij uw organisatie en de wensen van de kandidaten.

Plezier

Plezier op het werk geeft positieve energie en hierdoor kunnen we nog beter presteren en elkaar versterken. Er moet veel gelachen worden en dit stralen wij ook graag uit in ons enthousiasme. Plezier is voor ons belangrijk!