Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

TMO staat voor betrokkenheid en gedrevenheid

TMO zorgt voor de juiste match tussen opdrachtgever en kandidaat. Wij zorgen ervoor dat uw school optimaal kan presteren door de juiste mensen aan te stellen. Wij staan voor betrokkenheid en gedrevenheid. Onze managers in de Managementpool beschikken over de juiste kennis, competenties, ervaring en persoonlijkheid. Wij gaan altijd voor de optimale match. Omdat we zowel onze professionals als uw organisatie goed kennen, weten we snel wie goed bij de vacature of interim opdracht past. Onze kandidaten nemen niet alleen hun kennis mee, maar weten zich vooral snel aan te passen binnen uw cultuur. Het zijn professionals die zich snel kunnen inleven in nieuwe situaties en altijd open staan voor uw suggesties. Door onze betrokken kandidaten kunnen wij onze doelstelling van het leveren van kwaliteit waar maken.

Wij nemen hierbij altijd de tijd om uw wensen goed in kaart te brengen.  U werkt altijd samen met een consultant tijdens een opdracht die altijd op de hoogte is van de actuele stand van zaken. Deze consultant beantwoordt u vragen en organiseert de begeleiding. Op een vernieuwende wijze  en met top kandidaten weten we samen met u mooie resultaten te realiseren.

Ons team

Wij hebben een goede naam opgebouwd bij zowel opdrachtgevers als kandidaten. Maar er is meer nodig om u te voorzien van de juiste kandidaat. Hiervoor hebben wij alles in huis. Het team van TMO bestaat uit een aantal ervaren recruiters met een staat van dienst binnen het onderwijs. Wij weten wat er komt kijken om uw personeelsbehoefe om te zetten in een succesvolle match.

Met onze gezamenlijke netwerk bedien wij inmiddels meer dan 1.000 scholen en hebben wij het grootste bereik onder werkzoekenden in het onderwijs met 2.000.000 bezoekers per jaar. Het bereik onder managers is groot en zal de komende jaren verder toenemen door onze uitgebreide kennis van wervingskanalen. Steeds meer scholen ervaren de snelheid en vooral de kwaliteit van TMO. Wij maken graag eens met u kennis.


http://www.meesterbaan.nl