Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Werving & Selectie

Bij onze werving & selectie dienstverlening gaat het om de juiste kandidaat te vinden voor een vaste of tijdelijke aanstelling bij u op school. Onze recruiters zijn professionals die zich goed verdiepen in de context van de opdracht en het profiel van de kandidaat. Of het nu gaat om een teamleider, conrector of een directiepositie, wij staan garant voor het vinden van de geschikte kandidaat.

TMO beseft zich dat de kwaliteit van de kandidaat belangrijk is voor uw school. Wij weten dat de werving & selectie met de juiste kennis van uw organisatie, betrokkenheid en vertrouwelijkheid georganiseerd moet worden. Hierbij moet er altijd een match zijn tussen de criteria van de opdrachtgever en de ambities en wensen van de kandidaat.

Werving & selectie leidinggevenden en bestuurders in onderwijs

TMO zoekt en selecteert uitsluitend voor topfuncties in het onderwijs. Wij hebben een scherp oog voor de team fit! Wij selecteren kandidaten die gedreven en ambitieus een organisatie door een bepaalde fase leiden. Dit vereist een grondig zicht op kandidaat en  schoolorganisatie. Onze executive searchers zijn gevormd als schoolleider, coach en adviseur.

Onze kandidaten

TMO heeft een grote Managementpool opgebouwd. Wij kennen onze kandidaten goed. Door onze persoonlijke werkwijze, zorgen wij voor de goede match tussen opdrachtgever en kandidaat. Kandidaten vinden bij ons volwaardige gesprekspartners voor hun vragen en ambities. Met onze gesprekstechnieken en interviewvaardigheden halen wij de persoon achter het CV naar boven. Hierbij stellen wij met de kandidaten de ambities, vaardigheden, sterke kanten maar ook de ontwikkelpunten vast. Wij weten namelijk graag of de kandidaat inderdaad goed past bij de functie waarop wordt gesolliciteerd. TMO zorgt voor de juiste match!

Kwaliteit

Wij verdiepen ons in de context van de functie. Het vinden van een geschikte kandidaat omvat meer dan het voldoen aan profieleisen. Enkel kansrijke kandidaten worden gepresenteerd. Een stevig selectieassessment voor en een scherp schaduwmanagement na benoeming, zijn onderdeel van onze aanpak.

No-cure-no-pay

Bij ons telt alleen het resultaat. Wij geloven in onze aanpak. Een search is bij ons pas geslaagd als de kandidaat ook daadwerkelijk bij u gaat werken.  Vanaf dat moment wordt onze fee in rekening gebracht. Daarmee verandert de search opdracht in een resultaatverantwoordelijk traject. Wij hanteren vaste prijzen.

Stijl

Kandidaten benaderen wij kritisch en respectvol. Gedurende de procedure houden wij continu de vinger aan de pols. Wij garanderen absolute discretie en motiveren de reden van afwijzing mondeling.

Meer informatie

Wij geven u graag meer informatie over deze dienst. U kunt hierover telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen