Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

TMO is betrokken en resultaatgericht

TMO is de organisatie die een kwalitatieve en doelmatige invulling voor uw managementvacature realiseert. Met een op kennis, capaciteiten, werkervaring en persoonlijkheid gescreend bestand van top kandidaten weten wij na het doorlopen van een uitgebreid werving & selectie traject de juiste match voor u te maken. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een gedegen vacaturebeschrijving en een functieprofiel voor geschikte kandidaten.

Wat kunt u van ons verwachten

U kiest voor TMO omdat we doen wat we beloven. Als u een vacature aan ons doorgeeft, dan verwacht u snel resultaat. Dit doen wij met een grote groep enthousiaste recruiters. Vakmensen met een betrokken persoonlijkheid en ambitie in het recruitment vakgebied. Ieder met zijn eigen specialisme en de verbindende factoren zijn betrokkenheid voor het werk en gedrevenheid om een goede match te realiseren.

De voordelen van TMO voor uw managementvacatures

  • Grootste bereik onder managers
  • Hoge kwaliteit match
  • Bespaart u tijd
  • Persoonlijk contact
  • Onderwijshart en ervaring

Grootste bereik onder managers

Steeds meer managers starten via internet de zoektocht naar een nieuwe werkplek. De vraag is hoe u deze mensen kunt bereiken. Wij hebben dat tot onze specialisatie gemaakt. Door onze ervaring en kanalen binnen de onderwijssector kunnen wij snel kandidaten werven. Wij hebben een grote naamsbekendheid, expertise en deskundigheid opgebouwd onder managers in het onderwijs. Vervolgens selecteren wij alleen de top kandidaten voor onze Managementpool. Iedere kandidaat krijgt een uitgebreid online profiel, waardoor u een compleet beeld krijgt van de kandidaat.

Hoge kwaliteit match

Door onze werkwijze praktisch en waar mogelijk geautomatiseerd in te richten, werkt TMO op een zeer efficiënte wijze. Dat stelt ons in staat ons te concentreren op de eigenlijke werkzaamheden; het vinden van de ideale kandidaat voor uw vacature. Wij nemen de tijd om uw opdracht goed in kaart te brengen en nog veel belangrijker de tijd om de kandidaat te selecteren en hierdoor bent u ervan verzekerd geschikte en gemotiveerde kandidaten aangeleverd te krijgen. Kunnen we onverhoopt geen geschikte kandidaten vinden, dan zal dit open gecommuniceerd worden. U zult nimmer met ongeschikte kandidaten opgezadeld worden.

Bespaart u tijd

Het vinden van de juiste kandidaat kost u tijd, veel tijd. Onze recruiters kunnen u veel werk uit handen nemen door het gehele werving- en selectietraject voor onze rekening te nemen. Wij leveren u een beperkt aantal gemotiveerde kandidaten aan die voldoen aan het door u opgestelde profiel. U concentreert zich op het maken van de uiteindelijke keuze. Voor iedere opdracht stellen wij een functieprofiel samen met u op voor het selecteren van de kandidaten voor uw vacature.

Persoonlijk contact

Voor iedere opdracht is een recruiter verantwoordelijk en u kunt met de recruiter altijd contact opnemen voor uw vragen. U wordt van het begin tot het eind van het wervingsproces persoonlijk begeleidt. Deze zelfde recruiter heeft te allen tijde ook het contact gehad met de kandidaten die wij aan u presenteren. Door deze werkwijze wordt een nauwe band met zowel u als opdrachtgevers als de kandidaten gegarandeerd, hetgeen voor kwalitatieve matching onontbeerlijk is.

Onderwijs hart en ervaring

TMO is opgericht door dezelfde mensen die MeesterBaan (de grootste vacaturebank voor het onderwijs) en Teach-In Group (de specialist in interim-docentschap) zijn gestart. Wij weten wat er speelt en kennen de problemen en spelen in op de ontwikkelingen. Onze recruiters stralen in hun werkwijze en kennis van de branche uit en zijn goede gesprekspartners om u snel te kunnen voorzien van kandidaten die voldoen aan het door uw gewenste profiel.

Wij hebben een groot netwerk en maken veel promotie voor onze organisatie en de vacatures via internet, kranten en via sociale media. Binnen het team van TMO kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Daarbij zijn wij altijd kritisch en bedienen wij u in onze dienstverlening op een wijze zoals u dat wenst. Een betrokken en resultaatgerichte bemiddeling waar wij staan voor kwaliteit!