Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Management vacature plaatsen

Wij bieden u de mogelijkheid om uw managementvacatures via ons vacature netwerk uit te zetten. Wij plaatsen de vacatures voor u online en u kunt sollicitaties van kandidaten zelf afhandelen. Door de vacatures via TMO uit te zetten, beschikt u over het grootste online netwerk voor managementvacatures in het onderwijs.

Waarom TMO?

Al meer dan 400 scholen in het voortgezet onderwijs gingen u voor met het online plaatsen van vacatures. Het inzetten van onze diensten kent vele voordelen ten opzichte van huidige kanalen:

  • Specialist in managementvacatures in het onderwijs
  • Zeer snelle invulling van uw vacatures
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Kosteloze doorplaatsing op het grootste netwerk van onderwijsgerelateerde websites
  • Gratis mailing naar ingeschreven kandidaten met uw vacatures

Algemeen

TMO heeft door de samenwerking van MeesterBaan en Teach-In Group het grootste bereik onder managers in het onderwijs. Wij zorgen voor een snelle invulling van de managementvacatures op scholen. De focus op het onderwijs, de goede service en snelheid hebben ervoor gezorgd dat TMO het nummer 1 kanaal is om uw management vacatures uit te zetten. U kunt veel besparen op uw budget voor het werven van nieuw personeel door nu ook TMO in te zetten. Tegen scherpe tarieven heeft u het grootste bereik onder managers in het onderwijs.

Werkwijze

U heeft alle vacatures in eigen beheer en komt direct in contact met de sollicitant. Op het moment dat u een vacature plaatst, worden alle ingeschreven kandidaten die aan het profiel voldoen per e-mail geïnformeerd. Verder zien de vele bezoekers die de website bezoeken uw vacatures. Het initiatief om te solliciteren ligt vervolgens bij de kandidaat. Hierdoor zijn er snel sollicitaties, voorzien van CV en motivatie, op uw vacature.

Krachtig vacature netwerk

Uw vacature wordt tevens opgenomen in het netwerk van onderwijsgerelateerde partijen waarmee TMO een samenwerking heeft gesloten. Daarbij kan uw vacature ook doorgeplaatst worden naar LinkedIn.

MeesterBaan.nl

Docentenplein.nl

Onderwijsvacaturebank.eu

Digischool.nl

Onderwijs-banen.nl

Geschiedenis.nl

MeesterMichael.nl

Jobrapido.nl

Twitter.com

SimplyHired.nl

Trovit.nl

Muziekdocenten.nl

Docent-natuurkunde.nl

Indeed.nl

Vacature-Duits.nl

Banen.nl

Advertenties-onderwijs.nl

WaarKanIkWerken.nl

CNVO.nl

En vele anderen

Meer informatie

Wij geven u graag meer informatie over het uitzetten van uw managementvacatures via ons vacature netwerk. Wij geven u een korting op onze tarieven wanneer u een vacaturepakket inkoopt.