Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Interim management

Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar een interim manager voor uw opdracht. TMO heeft een Managementpool met interimmanagers die snel kunnen worden benaderd voor opdrachten. Scholen benaderen ons voor de volgende interim opdrachten:

  • Projectmanagement
  • Management bedrijfsvoering
  • Verandermanagement
  • Bestuursmanagement
  • Unitmanagement

Uw school kan om diverse redenen behoefte hebben aan de inzet van een interim manager. Dit kan zijn om organisatorische veranderingen te realiseren of het kan ook gaan om een opdracht voor vervanging. De interim manager organiseert op een betrokken wijze de werkzaamheden in vaak complexe situaties. Wij vinden voor u graag de interim manager die de benodigde kennis, vaardigheden, ervaring en persoonlijkheid heeft om de gewenste doelstelling te behalen. Wij werken met zelfstandige interim managers. Alle kandidaten beschikken over ten minste een hbo werk- en denkniveau.

Interim Management

Een schoolorganisatie moet soms onder ogen zien dat een lijn– of staffunctionaris niet of onvoldoende in staat is lastige (complexe) onderwijskundige of organisatorische veranderingen door te voeren. Tevens worden organisaties van tijd tot tijd geconfronteerd met vacante managementposities door plotseling vertrek, ziekte of ontslag. Zodra er geen interne oplossing beschikbaar is of als de taken van de weggevallen manager niet overgenomen kunnen worden, is het inschakelen van tijdelijk management van TMO een goede en renderende investering. Al bijna 10 jaar matchen wij met veel succes onderwijs interim professionals voor complexe opdrachten.

Onze interim managers

Al onze interim managers hebben een uitgebreid profiel in de Managementpool. Wanneer wij een interim manager aan u voorstellen, dan geeft dit profiel u een compleet beeld van de kandidaat. Wij werken samen met top professionals die jarenlange ervaring hebben opgedaan in het  onderwijs. Zij leven zich snel in uw situatie in en hebben de expertise en vaardigheden die u mag verwachten van een goede interim manager. Zij onderscheiden zich in het organiseren van complexe projecten en situaties. Voor uw school is dit vaak de oplossing voor situaties waar u onbekend mee bent of waar u ondersteuning voor nodig heeft.

Onze interim managers staan voor:

  • Betrokkenheid
  • Daadkracht
  • Resultaatgericht
  • Kwaliteit

Meer informatie

Wij geven u graag meer informatie over deze dienst. U kunt hierover telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen