Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Venieuwend en resultaatgericht

U kiest voor TMO omdat we doen wat we beloven. Als u een vacature aan ons doorgeeft, dan verwacht u snel resultaat. Wij weten al snel welke kandidaten in aanmerking komen voor uw vacature en wij willen dit ook graag aan u laten zien. Wij laten u graag kennismaken met een vernieuwende wijze van management recruitment. TMO is de organisatie die een kwalitatieve en doelmatige invulling voor uw managementvacature realiseert. Met een op kennis, capaciteiten, werkervaring en persoonlijkheid gescreend bestand van top kandidaten weten wij na het doorlopen van een uitgebreid werving & selectie traject de juiste match voor u te maken. Wij weten als geen ander uw wensen te vertalen naar een gedegen vacaturebeschrijving en een profiel voor geschikte kandidaten.

Dit doen wij met een grote groep enthousiaste recruiters. Vakmensen met een betrokken persoonlijkheid en ambitie in het recruitment vakgebied. Ieder met zijn eigen specialisme en de verbindende factoren zijn betrokkenheid voor het werk en gedrevenheid om een goede match te realiseren.

“De website van TMO heeft een frisse en professionele uitstraling. Met de koppeling naar diverse sociale media en professionele netwerk websites worden onze vacatures goed geprofileerd. De respons op onze vacatures is van goede kwaliteit. De service van het personeel van TMO is uitermate professioneel en snel.”
H. Sjamaar - Hoofd P&O - ZAAM Interconfessioneel voortgezet onderwijs

TMO verzorgt management recruitment voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs en de BVE-sector.

Diensten

TMO verzorgt management recruitment voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs en de BVE-sector. Kwaliteit in onze dienstverlening en snelheid in bemiddeling stralen wij graag naar u uit. Wij besteden veel aandacht aan het komen tot de juiste match! Wij bieden vanuit ons landelijke netwerk de volgende diensten aan:

  • Management vacatures plaatsen via het TMO vacature netwerk
  • Werving & Selectie voor vaste en tijdelijke vacatures
  • Interim management
  • Detachering van managers

Doelgroepen

Iedere opdracht en opdrachtgever is uniek. TMO werkt met veel enthousiasme voor de volgende doelgroepen:

  • primair onderwijs
  • speciaal onderwijs
  • voortgezet onderwijs
  • voortgezet speciaal onderwijs
  • agrarische opleidingen centra
  • beroepsonderwijs

TMO staat voor u klaar

Wij hebben een groot netwerk en maken veel promotie voor onze organisatie en de vacatures via internet, kranten en via sociale media. Binnen het team van TMO kunt u rekenen op goede gesprekspartners. Gesprekspartners die begrijpen wat u wilt en wie u zoekt. Daarbij zijn wij altijd kritisch en bedienen wij u in onze dienstverlening op een wijze zoals u dat wenst. Een betrokken en resultaatgerichte bemiddeling waar wij staan voor kwaliteit!