Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Kandidaat

» Algemeen

» Aanmelden manager

» Inloggen manager

» Voordelen

» Werkwijze



Bent u een (interim) Manager?

Meldt u nu aan »


Op zoek naar een topfunctie?

Bekijk ons vacature aanbod »


Topmanager nodig?

Geef uw opdracht hier door »


Meer informatie nodig?

Download onze flyer »



 

Onze werkwijze

Op deze pagina geven wij graag een toelichting op onze werkwijze voor kandidaten.

Aanmelding voor de Managementpool

TMO helpt u graag aan een nieuwe uitdaging. Dit doen we met veel betrokkenheid en op een vernieuwende wijze voor het presenteren van kandidaten aan opdrachtgevers. U kunt zich via de website aanmelden voor de Managementpool. Onze recruiters zullen uw aanmelding bekijken en vervolgens bepalen of u wordt geselecteerd voor de Managementpool. U kunt zelf uw profiel voor de Managementpool beheren. Op basis van uw profiel blijft u automatisch per e-mail op de hoogte van de nieuwste vacatures. Wanneer u wordt voorgesteld bij een opdrachtgever, dan wordt u bij het gehele bemiddelingsproces begeleidt door een recruiter.

Vertrouwen

Een nieuwe opdracht is altijd weer een uitdaging. Bij TMO staan wij voor een werkwijze waarbij de zoektocht naar een nieuwe uitdaging op een effectieve en vertrouwelijke manier georganiseerd wordt. Uw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld en alleen aan opdrachtgevers toegestuurd na uw goedkeuring. U kunt altijd uw profiel zelf aanpassen. Verder kunt u op ons bouwen voor wat betreft uw vragen over uw loopbaan of gewoon voor een luisterend oor tijdens een opdracht. Wij zijn graag uw gesprekspartner.

Het selectiegesprek

Wanneer wij u vacature hebben die aansluit op uw profiel, dan zullen wij u de vacature toesturen. Vervolgens zullen we u na uw sollicitatie uitnodigen voor een selectiegesprek bij ons op kantoor. Hierbij vinden we het belangrijk dat u goed uw sollicitatie kunt toelichten en waarom de opdrachtgever voor u zou moeten kiezen. De onderwerpen van het selectiegesprek zullen afhankelijk zijn van de eerdere opdrachten en de daaruit aanwezige kennis. Verder bespreken wij met u de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden voor de vacature. Tevens komen de gewenste competenties, opleidingen, specifieke ervaringen, persoonskenmerken en vanzelfsprekend de arbeidsvoorwaarden aan de orde. Dit alles met het doel om de juiste match te kunnen maken.

Het assessment

Een assessment kan ook bij de selectieprocedure horen. Met de opdrachtgever bepalen wij welk assessment aan u zal worden voorgelegd. Van het assessment wordt een rapportage gemaakt. De resultaten van het assessment worden altijd met u besproken. U wordt ook altijd gevraagd om toestemming om dit rapport aan uw profiel toe te voegen, zodat scholen dit kunnen inzien.

Gesprek bij de opdrachtgever

Wij stellen van iedere kandidaat een uitgebreid profiel op en voegen hier na uw goedkeuring het online assessmentrapport en uw CV aan toe. Uw profiel wordt via de website aan de opdrachtgever gepresenteerd. De opdrachtgever verkrijgt zo snel een compleet van de kandidaten en geeft aan ons door welke kandidaten op gesprek mogen komen. Wij zullen het gesprek bij de opdrachtgever begeleiden. Hierbij ligt niet alleen de nadruk op de werkervaring en vaardigheden maar bespreken wij ook de persoonlijkheid van de kandidaat. Alle kandidaten worden telefonisch benaderd over de selectie door de opdrachtgever. Wij plannen de gesprekken in, geven tips en adviezen en evalueren de gesprekken. Met wellicht als resultaat een nieuwe uitdaging voor u.

Evaluatie en begeleiding

Wanneer u volgens de opdrachtgever het beste voldoet aan de gestelde criteria, dan gaan wij u ondersteunen met het opstellen van het contract en de arbeidsvoorwaarden. Wij dragen zorg voor een snelle en goede afhandeling van het contract en blijven u begeleiden tijdens de opdracht. Tijdens en na de opdracht evalueren wij met u als ook met de opdrachtgever de opdracht.

TMO staat voor u klaar

Bij TMO kunt u altijd terecht voor uw vragen over uw loopbaan en voorzien wij u graag van advies bij opdrachten. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen.