Top Management Onderwijs
aanmelden | inloggen

Kandidaat

» Algemeen

» Aanmelden manager

» Inloggen manager

» Voordelen

» Werkwijze


Bent u een (interim) Manager?

Meldt u nu aan »


Op zoek naar een topfunctie?

Bekijk ons vacature aanbod »


Topmanager nodig?

Geef uw opdracht hier door »


Meer informatie nodig?

Download onze flyer »Toe aan een nieuwe uitdaging?

TMO helpt u graag aan een baan die bij u past!

Wij zoeken de beste kandidaten voor onze opdrachtgevers en willen u graag aan een optimaal passende baan helpen. De recruiters van TMO zijn u graag van dienst bij het vinden van een nieuwe uitdaging. U vindt bij ons volwaardige gesprekspartners voor uw vragen en ambities. Met onze gesprekstechnieken en interviewvaardigheden halen wij de persoon achter het CV naar boven. Hierbij stellen wij met u uw ambities, vaardigheden, sterke kanten maar ook de ontwikkelpunten vast. Wij weten namelijk graag of u inderdaad goed past bij de functie waarop wordt gesolliciteerd. TMO zorgt voor de juiste match!

Wat kunt u van ons verwachten

Wij verzorgen bij een bemiddeling voor een optimale begeleiding van het sollicitatietraject. U kunt ons te allen tijde benaderen met vragen over de werkgever of over de vacature. Wij zullen u benaderen wanneer een vacature aansluit bij uw profiel of u kunt ons altijd benaderen als u wilt solliciteren op een vacature.

De voordelen van TMO voor jouw volgende stap naar de top

  • Onze kandidaten vallen extra op
  • Innovatie in arbeidsmarktcommunicatie
  • Persoonlijke benadering en begeleiding
  • Groot aanbod
  • Aandacht voor de match

Onze kandidaten vallen extra op

TMO staat bij haar opdrachtgevers voor kwaliteit. Kwaliteit in dienstverlening maar nog veel belangrijker kwaliteit in kandidaten die wij selecteren en voorstellen bij de scholen. Uw voordeel hierbij is dat scholen uw kandidatuur altijd hoog zullen waarderen waardoor uw kansen op een baan toenemen. Om dit voordeel te behouden is TMO streng in haar selectie van de kandidaten. Maar ook dit werkt in uw voordeel, immers wanneer u geschikt door ons wordt bevonden voor een specifieke vacature kunt u ervan uitgaan dat uw kennis, vaardigheden en ervaring goed aansluiten bij de vereisten zoals die door de school zijn neergelegd.

Innovatie in arbeidsmarktcommunicatie

TMO staat voor vernieuwing. Wij presenteren u als kandidaat bij de opdrachtgever met een compleet online profiel. De school kan zo vanaf iedere pc uw profiel bekijken. Uw online profiel wordt uiteraard pas na uw toestemming voorgelegd aan de school. Verder voorzien wij uw profiel van een assessmentrapport en een verslag van het selectiegesprek. U kunt uw profiel ook altijd zelf beheren.

Persoonlijke benadering  en begeleiding

Om een optimale fit te vinden tussen u als kandidaat en een vacature acht TMO het van groot belang dat er een persoonlijke band is met de kandidaat. Het vinden van de juiste plek zit ‘m immers vaak juist in de zogeheten zachte factoren. De factoren die niet 1-2-3 uit een C.V. op te maken zijn. Onze werkwijze is hierop afgestemd door u vanaf uw eerste contact met TMO te koppelen aan een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Deze contactpersoon is voor u beschikbaar om vragen te beantwoorden, of u bij te staan bij mogelijke problemen. Door dit nauwe contact kunnen wij u optimaal van dienst zijn en tegelijkertijd krijgen wij een beter beeld van u als kandidaat om zo een perfecte match te kunnen bewerkstelligen.

Groot aanbod

De beide organisaties achter TMO zijn al jarenlang actief in recruitment binnen het onderwijs. De nieuwe dienstverlening voor managementvacatures is professioneel georganiseerd en scholen weten dat ze aan TMO een gesprekspartner hebben die zich goed inleeft in de school, context en criteria van de vacature. Wij hebben goed contact met vele scholen, waardoor wij veel opdrachten krijgen die wij graag aan u voorleggen. Wij zullen u hierbij goed begeleiden in de voorbereiding op de sollicitatiegesprekken.

Aandacht voor de match

Vanwege commerciële belangen laten veel werving- en selectiebureaus zich nog weleens verleiden tot het zogeheten ‘cv-schuiven’. Kandidaten worden zonder grondige voorwerkzaamheden aan de opdrachtgever doorgespeeld. In de praktijk leidt dit regelmatig tot verkeerde verwachtingen en teleurstellingen bij zowel de kandidaten als de scholen. TMO werkt op een vernieuwende wijze. Kandidaten worden uitgebreid gescreend en er kan een assessment worden afgenomen. Vervolgens kan de opdrachtgever een volledig profiel van de kandidaten bekijken vaak ook voorzien van een foto. Wij voeren altijd een kwalitatief matchingsbeleid en een goede begeleiding gedurende het gehele traject.

Zoek dus niet verder. Het vinden van managementvacatures in het onderwijs start dus gewoon bij TMO. Wij staan altijd voor u klaar, opereren vanuit uw wensen en zijn altijd bereid om dat stapje extra voor u te zetten. Wij maken graag eens kennis!

Klik hier om u aan te melden voor de Managementpool.